Friday, February 6, 2015

PROGRAM NECK MENCETUS REVOLUSI BARU DUNIA OBESITI

Assalammualaikum. BH doakan pembaca blog Bonda Hebat sentiasa dalam lindungan Allah, terpelihara dari kemaksiatan dan didekatkan dengan segala kebaikan.

Huru- haranya hidup BH akhir bulan Januari yang lalu gara-gara Program Now Everyone Can KURUS (NECK). Program yang mencetus revolusi baru ini merupakan program ONLINE COACHING yang memberikan tips-tips menurunkan berat badan, motivasi dari segi kekuatan mental dan fizikal, juga memberi tips senaman dan pemakanan yang betul kepada peserta selama 100 HARI. Bukan sahaja dapat menurunkan berat badan, peserta juga berpeluang mendapatkan HADIAH LUMAYAN berdasarkan peratusan berat badan yang turun itu. Macam program THE BIGGEST LOSER tu......HEBAT kan program ni!

Satu program yang mencetus revolusi baru dunia OBESITI yang membantu rakyat Malaysia mengamalkan cara hidup yang SIHAT.


Bila SIHAT, automatic kita akan KURUS. Bila SIHAT, mudah berIBADAH, mudah juga BANTU orang lain. Itu lah kehebatan SIHAT.

Bermula di awal Januari, team NECK telah memulakan operasi mengedarkan mini eBook Now Everyone Can KURUS secara PERCUMA. Sambutannya memang ohsem! BH dan team NECK yang lain turut mengedarkan buku mini Now Everyone Can KURUS di Taman Tasik Titiwangsa, Kuala Lumpur.Memang ramai rakyat Malaysia ni OBESITI dan perlukan BANTUAN. BH sangat sedar tentang hal ini sebab itu lah BH rasa terpanggil untuk membantu mereka yang mempunyai masalah BERAT BADAN.

Semenjak dari hari pertama BH mengedarkan link eBook dan buku mini, hidup BH dah berubah 360°.....mujur 'papa gula' BH memahami...

BH dah macam 'sotong' menjawab segala pertanyaan. BH juga membantu untuk mereka yang berminat membuat pendaftaran. Huh! Kekalutan yang sangat OHSEM! 

Sekarang, program NECK Batch 1 dah bermula. Cabaran 100 hari untuk menurunkan berat badan. Peserta memang teruja dan sangat positif mengikut tunjuk ajar trainer program ini, ABANG KETAK. Huii!! Trainer Abang Ketak ni memang padu....macam-macam tips diberikan yang BH sendiri tak pernah terfikir semudah itu untuk menurunkan berat badan.

Bagi yang nak join program ni, insya Allah kita akan buka untuk Batch 2. Dapatkan link eBook Now Everyone Can KURUS di sini.

http://www.noweveryonecankurus.com/tunazah

Contact BH jika nak tahu macamana BH boleh jadi seperti ini. Ni testimoni BH sendiri tau.....


Down betul bila kita gemuk....hu hu hu. Nak tahu cara untuk SIHAT dan KURUS? Hubungi BH melalui Telegram/ WhatsApp/ SMS 01137007328.

No comments:

Post a Comment